Therapeuten

n de praktijk werken momenteel 3 therapeuten. We stellen onszelf even voor:

FEE WYDAEGHE - logopediste

Ik ben Fee, de coördinator van de groepspraktijk Logopedie Fee. In 2011 studeerde ik af als Bachelor in de Logopedie. Ik startte onmiddellijk met het uitbouwen van mijn eigen praktijk in Roeselare. Na 3 jaar was ik genoodzaakt om een samenwerking aan te gaan met een extra logopediste. Ondertussen bloeide de praktijk uit tot een groepspraktijk waarin momenteel 3 therapeuten aan de slag zijn. Naast mijn job als logopediste werk ik voor stad Izegem als Deskundige Taalbeleid. Daar werk ik vooral met anderstalige nieuwkomers.

TRUI DENEIR - logopediste

Mijn naam is Trui.

FIEN VANDEWEGHE – logopediste en ergotherapeute

Mijn naam is Fien en ik kan mezelf het best omschrijven als creatief, gedreven, vrolijk en zorgzaam.

In 2013 studeerde ik af als ergotherapeute aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Na deze opleiding studeerde ik onmiddellijk verder aan de Universiteit te Gent en behaalde ik in 2017 mijn diploma van Master in de logopedische en audiologische wetenschappen. De combinatie van beide diploma’s biedt een grote meerwaarde in het ondersteunen, begeleiden en behandelen van kinderen, jongeren én volwassenen met problemen op vlak van taal, spraak, het leren en motoriek.

Ik houd enorm van mijn werk. Een persoon iets bijleren, ondersteunen en begeleiden geeft mij enorm veel voldoening en brengt me weer iets nieuws bij, elke dag opnieuw.

 

​